Obniżka! BIOCHEF MYCOOK przetwarzacz żywności Zobacz większe

BIOCHEF MYCOOK przetwarzacz żywności

2 980,00 zł brutto

-1 010,00 zł

3 990,00 zł brutto

Nowy produkt

BIOCHEF MYCOOK Wyjątkowy BioChefMyCook jako jedyne kuchenne urządzenie wielofunkcyjne  wykorzystuje technologię ogrzewania indukcyjnego. Pozwala to na równomierne ogrzewanie potraw poprzez rozprowadzane powietrze i przez to na szybsze przygotowanie posiłków. Żywność nie ma styczności z ...

Więcej szczegółów

3 Przedmioty

Ostatnie egzemplarze!

Do porównania

Ocena 

Napisz swoją opinię

BIOCHEF MYCOOK przetwarzacz żywności

BIOCHEF MYCOOK przetwarzacz żywności

BIOCHEF MYCOOK Wyjątkowy BioChefMyCook jako jedyne kuchenne urządzenie wielofunkcyjne  wykorzystuje technologię ogrzewania indukcyjnego. Pozwala to na równomierne ogrzewanie potraw poprzez rozprowadzane powietrze i przez to na szybsze przygotowanie posiłków. Żywność nie ma styczności z ...

BIOCHEF MYCOOK

biochef mycook

Wyjątkowy BioChefMyCook jako jedyne kuchenne urządzenie wielofunkcyjne  wykorzystuje technologię ogrzewania indukcyjnego. Pozwala to na równomierne ogrzewanie potraw poprzez rozprowadzane powietrze i przez to na szybsze przygotowanie posiłków. Żywność nie ma styczności z elementami elektrycznymi. Maksymalną temperaturą osiąganą przez MyCook jest 120 ºC

MyCook wyposażony jest w łatwy w obsłudze panel sterowania. Na głównym ekranie znajdują się czas, temperatura, prędkość obrotów, funkcje ugniatania, waga oraz funkcja turbo.

Innowacją jest wbudowana elektryczna waga, która pozwala na dokładne odmierzanie składników.

W zestawie znajduje się kielich z miarką (100ml) oraz słój o pojemności 2L wykonany ze stali nierdzewnej. Słój zawiera praktyczny uchwyt oraz gumową pokrywę z czujnikami bezpieczeństwa.

 Mycook Biochef

Dlaczego warto kupić BioChefMyCook? Porównanie z Thermomixem!

MyCook jest urządzeniem idealnym w kuchni. Dzięki oryginalnej książce kucharskiej, zawierającej 250 przepisów sprawia, ze gotowanie staje się dziecinnie proste!

Ale co czyni go lepszym od Thermomixa? Oto kilka przykładów!

  1. Pierwszą zaletą MyCook`a  jest duży ekran umożliwiający kontrolowanie pracy urządzenia i uzyskanie potrawy o idealnym smaku i konsystencji.
  2. Jego opatentowany silnik indukcyjny zapobiega dotykaniu jedzenia przez metalowe elementy. Zamiast tego potrawy podgrzewane są poprzez gorące powietrze, co sprawia, że ciepło rozprowadzane jest równomiernie. Temperatura w trójwarstwowej, stalowej misie osiąga aż do 120 stopni Celsjusza!
  3. Czyszczenie urządzenia jest niesamowicie proste! Noże znajdujące się w misie posiadają opatentowany zacisk, dzięki któremu możliwe jest dokładne umycie ich bez zagrożenia zacięciem. Można je także wyjąć z misy by dokładniej wyczyścić resztki jedzenia.
  4. Urządzenie zaopatrzone jest w specjalne blokady uniemożliwiające start w momencie, gdy misa nie jest szczelnie zamknięta.
  5. W odróżnieniu od Thermomixa, pod misą znajdują się objęte patentem, dokładne wagi, mierzące w gramach.

MyCook jest idealnym pomocnikiem w naszej kuchni. Pomaga w wykonaniu prostych jak i skomplikowanych dań. W szybkim czasie wykonuje takie czynności jak ważenie, mieszanie, cięcie, miksowanie, mycie i co najważniejsze, gotowanie!

Dodatkiem do urządzenia jest autorska książka z przepisami podzielona na kategorie. Znajduja się w niej przepisy ułatwiające odkrywanie niezliczonych możliwości MyCook`a! W łatwy sposób przygotujesz sosy, makarony, zupy, oleje czy desery!

DANE TECHNICZNE:

Model: BCMC

Kolor: srebrny

Akcesoria: Sitko, mieszadło, szpatuła, taca parowa i książka z przepisami

Gwarancja: 3 lata                                

Waga: 5kg

Waga paczki: 7kg

Wymiary: 30cm x H 42cm x D 26cm

Moc: 600w silnik ostrzy, 1000w heating motor

Napięcie: 240v

Materiał: Stal nierdzewna

Maksymalna pojemność słoja: 2L

Temperatura: 40°-120°

PRZYKŁADOWY PRZEPIS:

Pierożki z szynką:

Czas przygotowania: 16 minut

Składniki:

  • 50g oleju
  • 120g cebuli
  • 150g szynki
  • 30g sosu sojowego
  • 200g śmietanki
  • 50g startego sera
  • 1 jajko

Przygotowanie:

  1. Podgrzej olej  (1 min w 120˚C, tryb ostrzy S)
  2. Uduś cebulę  (7 min w 120˚C, tryb ostrzy S)
  3. Dodaj szynkę  (2 min w 120˚C, tryb ostrzy S)
  4. Dodaj resztę składników   (6 min w 80˚C, tryb ostrzy 3)

Nadzienie zawijaj w ciasto na kształt pierożków. Całość usmaż. Gotowe!

Ocena 
2017-02-21

ok

Fajny sprzęt, poświęciłem tydzień aby zapoznać się ze możliwościami sprzętu i jeszcze wiele nie odkryłem. Doruwnuje Thermomixowi, zdecydowanie! Świetnej klasy sprzęt i nie jest gratem w mojej kuchni. Rodzinka przeszczęśliwa :)

    Ocena 
    2016-07-26

    Rzeczywiście wymiata

    Myślałam że to tylko przechwałki i reklama ale to urządzenie jest naprawdę lepsze od Thermomixa którego wszyscy już znają. Cena chyba zbliżona ale ten sprzęt jest naprawdę wielofunkcyjny nie tylko z nazwy !

      Napisz swoją opinię!

      Śledź nas na Facebooku